RSS

daţi-le oamenilor HOROSCOP nu ŞTIRI POLITICE

28 mai

La această concluzie a ajuns jurnalista publicaţiei locale „Expresul de Ungheni„, Lucia Bacalu. Ziarista mai spune că pe lîngă noutăţile din Horoscop, sătenii pe care i-a întîlnit in timp ce făcea un raid prin satele din Ungheni au dorit mult ca ziarul să aibă cît mai multe pagini cu Programe TV. daaaaa, multă informaţie poţi obţine de cele două rubrici solicitate.

am scris un comentariu la cele scrise de Lucia Bacalu. şi am spus că de cele mai multe ori jurnaliştii nu intuiesc ce vor sătenii. las să fie şi Horoscop şi Programe TV (cît mai multe), şi poveşti de dragoste. asta stă la imina omului de la ţară. în acelaşi timp, jurnaliştii las să mai strecoare cîteva materiale mai „serioase” ca omul să se obşnuiască cu ele. nu e nevoie să apari pe piaţă cu materiale grele că se sperie ţăranul nostru. tre să acţionăm „pas cu pas”. educarea şi apoi informarea cititorilor.

p.s am luat logo-ul publicaţiei de pe blogul http://www.expresul.wordpress.com

 
3 comentarii

Scris de pe 28, mai, 2008 în actualitate

 

Etichete: ,

3 răspunsuri la „daţi-le oamenilor HOROSCOP nu ŞTIRI POLITICE

  1. nicolae cuşchevici

    30, mai, 2008 at 6:28 am

    da tu vad ca ai alta tema la blog! ce sa spun, dragut, doar ca imi pare prea gingas pentru scopul pe care ti l-ai propus cand ai creat blogul.

     
  2. solonica

    19, iunie, 2008 at 11:32 am

    Daaa, lumea la noi nu prea are deprnderea si rabdarea sa citeasca presa, in general, dar mai ales materiale de investigatie. Asa ca oamenii cer programul TV si horoscopul. De asta sunt manipulati atat de usor de posturi publice gen Moldova 1. Daca omul nu vrea sa se informeze dintr-o sursa in plus nu-l poti impune si in rezultat avem ce avem. Ce avem se incepe cu litera c…….

     
  3. zaharova

    15, iulie, 2008 at 9:37 pm

    EU CU RIVALA MEA – NU TE-AM CONSIDERAT RIVALA NICIODATA – NU A FOST SITUATIA IN CARE S-AR PUTEA

    RIVÁL, -Ă, rivali, -e s.m. şi f. Persoană care aspiră, în concurenţă directă cu alta, la aceeaşi situaţie, la acelaşi succes; concurent, potrivnic, adversar. ♦ Persoană care aspiră împreună cu alta la dragostea aceleiaşi persoane de sex opus. ♦ Persoană care are merite egale cu altă persoană sau este la fel de talentată; egal

     

Lasă un comentariu